Cumpărăturile pentru masa de Crăciun pot însemna numeroase drumuri la supermarket-uri, liste peste liste, planuri peste planuri. Sunt situații când uiți să treci tot ce ai nevoie pe o listă și te trezești că nu ai cumpărat tot ce îți trebuie.

Ce faci atunci când uiți să cumperi vinul? Apelezi la Crama Dealul Dorului

Crama Dealul Dorului din Silagiu livrează gratuit în Timișoara vinuri pentru cele mai rafinate gusturi. Tot ce trebuie să faceți este să accesați magazinul online – www.cramadealuldorului.ro – să alegeți sortimentele de vin favorite și apoi să plasați o comandă. Orice comandă peste 79 de lei beneficiază de livrare gratuită în Timișoara, Buziaș, Dumbrăvița, Giroc, Ghiroda și Giarmata, dacă la finalizarea comenzii folosiți codul TMGRATUIT.

Comenzile plasate din aceste localități ajung la dumneavoastră în cel mult 24 de ore.

Pentru restul țării, toate comenzile mai mari de 200 de lei beneficiază de livrare gratuită. Coletele sunt trimise prin curier și ajung la destinație în 1-3 zile lucrătoare.

De altfel, toate vinurile din magazinul online beneficiază de o reducere de 20 la sută până în 24 decembrie. În perioada 25-31 decembrie, vinurile pot fi cumpărate cu 10 la sută mai puțin, față de prețul din catalog.

De ce să comand de la Crama Dealul Dorului?

Crama Dealul Dorului este o podgorie mică din Silagiu, unde se pune mare accent pe calitatea vinului. Proprietarii cramei nu sunt ahtiați să producă o cantitate foarte mare de vin, ci limitează producția, astfel încât se producă în jur de 100.000 de sticle de vin într-un an, de pe cele 17 hectare.

Vița-de-vie este tăiată în așa fel, încât să producă în jur de un kilogram de struguri (în mod normal poate produce 2-3 kilograme). Mai puțini struguri înseamnă automat struguri mai buni, cu proprietăți care ajută în procesul de vinificație. Recoltarea este făcută manual, astfel că în cramă ajung doar cei mai sănătoși struguri. Ulterior, în procesul de producție este folosită tehnologie modernă, iar vinul își trăiește tinerețea în butoaie de stejar, de cea mai bună calitate.

CITEȘTE ȘI: Restaurantele din Timișoara pregătesc platouri de sărbători și le livrează acasă. Câteva idei de unde să comanzi platouri pentru Crăciun

Ce vinuri sunt disponibile?

Crama Dealul Dorului are în total patru game de vin: MAESTOSO, Zodiac, Acvila PLUS și Acvila. Specialiștii cramei recomandă gama MAESTOSO, care este colecția de vinuri premium destinată pentru consumul în Horeca, dar disponibilă și în magazinul online.

O altă recomandare este Zodiac Muscat Ottonel, din recolta anului 2018, care anul acesta a cucerit juriul de la Concursul Internațional de Vinuri de la Lyon, unde a obținut o medalie de aur.

Soiurile cramei sunt: Muscat Ottonel, Riesling Italian, Merlot, Cabernet Sauvignon și Burgund Mare.