Pregătirea unei mese de Crăciun sau Revelion poate fi o misiune complicată pentru multe persoane care locuiesc la oraș. Tot acest proces poate dura câteva zile, pentru că sunt necesare multe drumuri la cumpărături, apoi ore consistente petrecute în bucătărie.

Există și soluții pentru persoanele mai… comode, care preferă să facă altceva cu zilele libere de sărbători. Restaurantele au înțeles nevoia clienților așa că pregătesc platouri sau meniul complet pe care să îl pui pe masă la festinul de Crăciun sau de Anul Nou.

Pandemia i-a făcut pe bucătari să gândească platouri și meniuri pentru cel mult patru-șase persoane. De altfel, autoritățile recomandă ca mesele festive să aibă loc într-un cerc restrâns. Dacă vă gândeați să chemați toți prietenii la masă, think again.

Restaurante din Timișoara care livrează acasă platouri de sărbători

Zilele acestea am făcut o selecție de restaurante care livrează acasă tot ce trebuie pentru o masă festivă. De altfel, acum oferta este mai variată ca niciodată. Restaurantele sunt închise, așa că au avut tot timpul să gândească variante de platouri sau mese pentru această variantă

Venue for Family – new entry în branșa restaurantelor care livrează la domiciliu în Timișoara

Sala de evenimente condusă de antreprenorul Radu Benea s-a reprofilat în această perioadă. Bucătarii s-au întors la lucru și pregătesc bucate românești pentru mesele de Crăciun și Revelion. Practic este o reorientare a afacerii, pentru că acest concept – Venue for Family – va continua și după perioada sărbătorilor.

coaste venue for family

Pe platforma Venue for Family găsiți coaste de porc, sărmăluțe, tot felul de fripturi de porc, pui sau vită, dar și desert.

Restaurant Nora – cunoscut în Timișoara pentru platouri de sărbători

Restaurantul condus de familia Marcov este recunoscut în Timișoara pentru catering și produse de cea mai bună calitate. Reprezentanții Restaurantului Nora au investit mai mult în marketing, au lansat un site nou și au creat un pachet de Crăciun în care fiecare client își poate alege preparatul și cantitatea.

Gama de produse e mare: pomana porcului, cârnați proaspeți la cuptor, chifteluțe, piftie, ruladă de purcel și așa mai departe. Deci puteți să combinați totul, în funcție de gusturi și buget.

Restaurant Tinecz, și el cunoscut în Timișoara pentru catering de bună calitate, a pregătit de Crăciun un platou tradițional, de patru persoane, care costă 279 de lei. Acesta conține ciolan de porc, cârnați, coaste de porc, sarmale bănățene și alte bunătăți de sezon

Restaurant Trio din Giroc livrează platouri de două și patru persoane

Reprezentanții restaurantului din Giroc au pregătit platouri prestabilite. Meniul de Crăciun pentru două persoane costă 175 de lei și cântărește 6,5 kilograme. Acesta conține aperitive reci, clasica salată de boeuf, friptură, sosuri și sărmăluțele nelipsite de pe masa festivă.

Un platou de patru persoane costă și cântărește dublu.

Vrei să călătorești în Austria? Vezi tot ce trebuie să știi despre carantină și testarea COVID